Brug din butiksfacade som reklameplads!

Vinduesfolie til butikker

Al markedsføring handler i sidste ende om at få kunder i butikken – og netop dette er vinduesfolie eminent til. Ved at sætte folie på din butiksfacade og vinduesfolie på dine udstillingsvinduer, får du mulighed for at kommunikere direkte til dine kundegrupper. 

Med vinduesfolie får du masser af kreative muligheder for at give et bedre og mere klart billede af din butik og tilbud. Med folie kan du for eksempel:

  • Øge din butiks synlighed og genkendelighed markant.
  • Fremhæve dine produkter, dine ydelser, dit logo og dine firmafarver.
  • Skab genkendelighed og synergi til din online markedsføring.
  • Give information om kommende events og evt. sæson åbningstider.

Vinduesfolie er som et skilt ved vejen – bare meget mere direkte. Et traditionelt skilt er normalt placeret et stykke væk fra din virksomhed i forsøget på at få folk til at køre hen og besøge din forretning. Men når du bruger vinduesfolie, placerer du dine budskaber lige dér, hvor dit produkt og din ydelse er – og gør det muligt for din målgruppe at handle med det samme.

Tre oplagte fordele ved at bruge vinduesfolie:

1. Billig og effektiv reklamemedie 
Prisen på vinduesfolie er meget overkommelig og kan sættes ind i planen for din næste kampagne – uden at det vælter budgettet. Igen fordi folie er fleksibelt, kan din butiksfacade ændres til jul, påske, sommerferie, skolestart, Halloween, med mere.

2. Det er gratis reklameplads
Du betaler allerede for din butik og dit udstillingsvindue. Ved at sætte folie på vinduerne, udnytter du blot dine eksisterende ressourcer. Du får det optimale ud af dit markedsføringsbudget og maksimerer din rækkevidde ved at bruge det, du allerede har.

3. Fleksibel medie
Vinduesfolie er perfekt til dig, som godt kan lide at ændre udseende på din facade alt efter årstid og sæson. Har du et udsalg, som du vil annoncere? Sæt det på dine vinduer. Et nyt produkt, som du vil promovere? Annoncér det på dine vinduer. Mulighederne er næsten uendelige. Du kan ændre din vinduesgrafik lige så ofte, som du vil. Vores vinduesfolie er let at sætte op uden bobler og nem at tage ned igen uden at efterlade limrester.

Få mere inspiration til din vinduesfolie på Printfactory.dk

 

Er din facade en formue værd?

Facadebanner - Printfactory

Facadebanner skaber blikfang og flere kunder i butikken…

Stadig flere virksomheder får øjnene op for den reklame- og branding værdi der ligger i Deres facade. Hvis din virksomhed f.eks er placeret ud mod en trafikeret vej, kan facaden som reklameplads sagtens være millioner værd. Og det gode ved det hele er, at pladsen er din, og ikke mindst – den er gratis.

Med store banner kan du få fuld udbytte af din facades reklamepotentiale og få promoveret budskaber som produktnyheder, aktuelle tilbud, produktlanceringer, og kampagner m.v. Det skaber blikfang og flere kunder i butikken og signalerer, at ”her sker der noget”.

Med store banner kan du få fuld udbytte af din facades reklamepotentiale og få promoveret budskaber som produktnyheder, aktuelle tilbud, kampagner, produktlanceringer, mv. Det skaber synlighed, flere kunder i butikken og signalerer, at ”her sker der noget”.

Din egen facade kan med ét blive en integreret del af dit marketing-mix på samme måde som web, print, radio og tv-spots. Mange virksomheder lejer også pladsen ud til leverandører og samarbejdspartnere. 

Vi printer facadebanner på både presenning, mesh og polyester. Fælles for alle materialerne er at motivet står knivskarpt, og at det kan spændes pænt ud. Farverne på vores banner holder længe, og de kan uden problemer genbruges mange gange.