Hvem er vi ?

Printfactory er ejet af Ricken som er en familieejet virksomhed med dybe rødder i den jyske muld. Virksomheden har igennem mange år været pioner indenfor grafisk produktion og det ligger derfor også dybt i virksomhedens DNA at udfordre teknik og konventioner.

Hver opgave – stor som lille – producerer vi ud fra en stålsat målsætning om at give vores kunder den bedste service gennem et bredt produktudbud, høj kvalitet og ikke mindst en god service.

Brug os gerne som underleverandør

Arbejder du professionelt med tryksager f.eks. som reklamebureau, trykkeri eller broker og har du fra tid til anden brug for for en leverandør til opgaver, som du ikke selv kan løse eller har kapacitet til?

Ja – så er du meget velkommen til at kontakte os med dine opgaver. Vores tilbudsfase kører hurtigt og med vores mange års erfaring i skæve og finurlige opgaver, er vi hurtige til at spotte eventuelle faldgrupper.

Dermed afklares spørgsmål inden de bliver problemer og du er godt “klædt på” til at formidle både en pris og professionel vejledning til din kunde. 

Vi løser selvfølgelig alle opgaver med fuld diskretion og intet bærer vores logo, navnetræk eller lignende.

Vi står gerne for samling, pakning og forsendelse til flere adresser!

Vi tilbyder projektstyring hvor vi sørger for, at f.eks en kampagne med flere elementer såsom banner og skilte bliver pakket i ønsket kvantitet per adresse og sendt.

Alle opgaver pakkes i en stærk og holdbar emballage for dermed at sikre at opgaven ikke bliver beskadiget under forsendelsen. 

 

Drop shipping / Neutral afsendelse

Som en del af vores B2B service kan vi sende opgaven direkte til din slutkunde. Vi  afsender opgaven neutralt og med en label, som angiver dig som afsender og selvfølgelig i en emballage uden logotryk og andre kendetegn.

Hvis du ønsker det kan vi også sende opgaven med din egen følgeseddel eller reklame i pakken. Ordrebekræftelse og faktura sendes per mail kun til dig. 

kan du ikke finde det du søger?

Både vores know-how og maskinpark er helt opdateret så har du en opgave som skal udfordres - så kommer vi gerne med et uforpligtende bud på, hvordan vi kan løse den.